Publicat pe Lasă un comentariu

Segway-Ninebot ridica standardele cu noile sale trotinete premium si prezinta cele mai puternice si mai tehnologice produse ale sale

Țarile de Jos, Amsterdam – 2 martie 2022 – Segway-Ninebot continua sa fie lider pe piata trotinetelor electrice. Raspunzand nevoilor in continua schimbare ale consumatorilor, isi extinde portofoliul. Introducand caracteristici mai inteligente, game mai largi, design mai elegant si o gama intreaga de noi tehnologii care nu au fost inca vazute la produsele Segway-Ninebot, isi continua avantajul dominant in acest domeniu. Lansarea include noua serie Ninebot KickScooter D, o continuare a seriei ZING si doua linii premium de Segway KickScooter: seria P si seria GT.

Noua serie Ninebot KickScooter D pentru deplasare economica

Noua serie Ninebot D este dedicata satisfactiei consumatorilor, are trei modele personalizate pentru diferitele nevoi ale clientilor. D18E, D28E si D38E, in care numarul se refera la autonomia fiecarui model si difera prin putere, capacitatea de urcare a pantelor, capacitatea bateriei si timpul de incarcare. Seria D are anvelope pneumatica de 10 inch cu tratament antiderapant, pentru o aderenta mai buna si o experienta de condus mai confortabila. De asemenea, sistemul de franare dublu, o frana electronica fata si o frana cu tambur spate va asigura siguranta. Seria Ninebot D este cea mai accesibila trotineta electrica KickScooter pentru adulti de la Segway-Ninebot de pana acum! În aceeasi schema de culori ca si seria Ninebot D, rosu si negru, avem si o versiune pentru copii: Ninebot ZING C15E, un nou KickScooter electric special pentru tineri.

Segway KickScooter P65: deplasare de mare performanta

Segway KickScooter P65 este noul standard al trotinetelor electrice. Are o autonomie de pana la 65 de kilometri si anvelope SegPower CrossSeason de 10,5 inch special concepute, ceea ce inseamna anti-alunecare si aderenta mai buna, indiferent de conditiile meteo. De asemenea, doua tipuri de sisteme de franare, o frana cu disc pe roata din fata si o frana electronica pe roata din spate si tractiune pe roata spate pentru o experienta de condus mult mai buna. Include, de asemenea, o multime de functii inteligente cum ar fi tehnologia NFC, care, printre altele, va permite sa blocati/deblocati KickScooter-ul cu smartphone-ul. Modelele din unele tari includ si indicatoare incorporate fata si spate pentru deplasare si mai sigura.

Segway KickScooter P100S: calatoreste la maxim!

Segway KickScooter P100S are o autonomie impresionanta de pana la 100 km cu o singura incarcare. De asemenea, dispune de anvelope SegPower CrossSeason de 10,5 inch antiderapante si fara pana, datorita stratului de silicon din interiorul anvelopelor, scazand riscul de perforare. În plus, suspensia dubla fata si spate, precum si trei sisteme de franare (roata fata: disc; roata spate: disc si electronica), vor oferi consumatorilor o calatorie mai lina si mai sigura. Toate functiile inteligente, cum ar fi tehnologia NFC, indicatoarele incorporate si multe altele se combina pentru a crea o experienta superioara a calatoriei.

Seria Segway GT: super premium, super high tech

Segway KickScooter GT1E duce calatoria cu trotineta electrica la urmatorul nivel. În unele tari, este un model legal pentru a fi folosit pe drumurile publice, pe toate terenurile, cu o viteza maxima de 25 km/h si o autonomie de 70 km si cu o sarcina utila de 150 kg si tractiune spate pentru o experienta superioara. Pe langa toate acestea: o frana pe disc fata si o frana electronica spate, anvelope mari de 11,5 inch, fara camera, fara pana, reducand mult riscul de perforare. Are, de asemenea, indicatoare incorporate si, unic pentru GT1E, un display de bord color LED.

Segway KickScooter GT2E: cel mai bun KickScooter pentru orice tip de drum

Pur si simplu, Segway KickScooter GT2E este cel mai puternic si mai avansat KickScooter lansat vreodata, cu o autonomie de pana la 90 km. Este cel mai bun KickScooter pentru toate terenurile datorita suspensiei sale fata si spate, cu amortizare hidraulica reglabila. Motoarele duble permit o manevrabilitate mai atletica, un val de putere si adrenalina. De la zero la 48 km/h in mai putin de patru secunde si o viteza maxima de 70 km/h pentru utilizarea pe piste private. În plus, o sarcina utila de 150 kg si trei frane (roata fata cu disc; roata spate cu disc si electronica) pentru o siguranta de trei ori mai mare. În cele din urma, ofera indicatoare incorporate si primul tablou de bord PM OLED transparent din lume pe o trotineta.

Un nou accesoriu special pentru a va completa KickScooter-ul

În plus, va prezentam un accesoriu indicator foarte special, cu un design unic fara fir, pentru a va spori siguranta pe drum. Indicatoarele pot fi amplasate atat in ​​fata cat si in spatele KickScooter-ului si sunt compatibile cu majoritatea gamei de KickScooter Segway-Ninebot disponibile pe piata. Perfect pentru siguranta suplimentara in trafic atunci cand utilizati un KickScooter pe drumurile publice, acolo unde este permis.

În curand: un nou tip de eScooter…

Segway-Ninebot ofera patru tipuri de eScootere si eMopede inteligente in categoria L1e in cateva tari europene cu mare succes din martie 2021. Vom incepe vanzarile in mai multe tari europene in prima jumatate a anului 2022, ca parte a planului nostru ambitios de extindere pe piata europeana. În plus, in a doua jumatate a acestui an vom lansa un nou model in categoria L3e, cu functii si mai inteligente, oferind o experienta de utilizator inegalabila. Pentru mai multe informatii, ramaneti pe faza!

Date importante in calendarul Segway-Ninebot

Începand cu luna martie, seria Ninebot KickScooter D va fi disponibila pentru precomanda in magazinul nostru online, cu o lansare in magazin la inceputul trimestrului al doilea. Tot in trimestrul al doilea va avea, de asemenea, lansarea primului nostru model GT, Segway KickScooter GT1E. P65 si GT2E vor fi lansate ulterior la inceputul trimestrului 3, modelul final P100S fiind lansat in al patrulea trimestru.

Specificatiile produselor, preturile si disponibilitatea de vanzare cu amanuntul a produselor pe piata europeana pot diferi usor in functie de tara. Aflati mai multe pe site-ul nostru oficial: www.segway.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *