Publicat pe Lasă un comentariu

COMUNICAT PRESA 

Segway-Ninebot Europe – The Netherlands

Segway-Ninebot Romania

27.02.2023

Segway-Ninebot își întărește poziția în soluțiile de micro-mobilitate în 2023

Segway-Ninebot lansează noi soluții de micro-mobilitate și intră pe noi segmente de piață

Amsterdam, Țările de Jos – 27 februarie 2023

Segway-Ninebot este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de soluții de micro-mobilitate. În calitate de companie de înaltă tehnologie, Segway-Ninebot este lider în inovația tehnologică de micro-mobilitate, reintroducând distracția în calatorii. După ce a atins o producție impresionanta de 10 milioane de KickScootere in total, compania consolidează acum sortimentul actual de produse cu patru noi serii de KickScooter. În plus, Segway-Ninebot anunță că va intra pe piața scuterelor L3e-A1 cu un produs nou, oferind în același timp distracție pentru întreaga familie cu noul Gokart PRO.

MAX G2, modelul suprem pentru deplasari

Când Segway-Ninebot vorbește despre acest nou model de trotineta electrica, este vorba despre cea mai bună experiență de mers: un motor puternic cu tracțiune spate, cu o putere maximă de 900 W, pentru a te duce la o urcare de până la 22%[1], anvelope de 10 inch fără cameră și o autonomie mai mare, toate datorită tehnologiei nou dezvoltate numită RideyLongTM! Această sincronizare între motorul fără perii de înaltă performanță, anvelopele nou dezvoltate cu formulă cu rezistenta la uzura și algoritmii optimizați de control oferă o autonomie foarte buna de până la 70 km[1] cu o singură încărcare.

În comparație cu predecesorul său de mare succes, MAX G2 oferă noi funcții pentru a îmbunătăți calatoria. Acest lucru înseamnă mai mult control, siguranță și confort pentru utilizatori — Suspensia hidraulică față și suspensia spate cu două arcuri adaugă și mai mult confort călătoriei dumneavoastră. Indicatoarele de direcție încorporate într-un ghidon mai larg, complet cu un claxon antifurt și sistem de control al tracțiunii (TCS) vă vor asigura siguranța. Cu funcția Apple Find My[2], veți putea întotdeauna să vă localizați KickScooterul cu ușurință.

Un KickScooter puternic cu opțiune completă pentru utilizatorii pretențioși din gama medie.

Seria F2 este formată din 3 modele: F2, F2 Plus și F2 Pro. Ghidon mai lat pentru o stabilitate mai mare. Indicatoare de direcție integrate pentru navetă mai sigură. Plimbări mai confortabile cu anvelopele de 10 inci cu autoetanșare fără cameră. Combinația dintre motoare mai puternice și o capacitate mai mare a bateriei creează echilibrul perfect pentru utilizatorii mai pretențioși. În plus, cu tracțiune spate, frână pe disc față, frână electronică spate și control al tracțiunii pentru suprafețe alunecoase, seria F2 asigură siguranță maximă. Iar atunci când caută mai mult confort, F2 Pro oferă chiar și suspensie față. Toate acestea, împreună cu funcția Apple Find My[2], sunt concepute pentru a vă menține pe dvs. și KickScooter-ul dvs. în siguranță.

Dornic să exploreze

Segway-Ninebot a făcut deplasarile scurte disponibile pentru toată lumea. Seria E2, cu KickScooters E2 și E2 Plus, este extrem de accesibilă și practică datorită designului său în stil surf, tabloului de bord nou mărit, anvelopelor goale durabile pentru o absorbție îmbunătățită a șocurilor, un sistem dublu de frânare și un motor puternic pentru a acoperi mai scurt. distante.

Arătați copiilor despre ce este distracția!

Cu seria C2, găsim două KickScootere noi – C2 și C2 Pro. Indiferent de vârsta și înălțimea lor, există un KickScooter dedicat pentru fiecare copil. Ambele au caracteristici de siguranță, cum ar fi frâne cu tambur și cadre mai robuste pentru a oferi părinților liniște sufletească. În plus, C2 Pro are un limitator de viteză pe care părinții îl pot seta prin intermediul aplicației mobile (cu un difuzor Bluetooth integrat). În cazul în care părinții își găsesc copiii crescând prea repede, tulpina C2 Pro este proiectată pur și simplu să se adapteze și să crească, în funcție de nevoile lor.

Intrecere până la linie

Fanii Gokart se pot aștepta la sosirea Ninebot Gokart PRO în curând pe piața europeană. Experimentează go-kartingul ca niciodată. Reproiectat in totalitate, Gokart PRO este o versiune complet reimaginată a predecesorului său. Asta înseamnă mărime și viteză reglabile care se adaptează atât la nevoile adultului, cât și ale copilului. În aplicație au fost plasate patru moduri diferite de rulare de siguranță, de la modul sigur la modul cursă. Și cu performanțe sportive de viteza 40 km/h[1], accelerație de 1,02 G[1] și capacitate de virare, acest model va depăși cu siguranță GoKart-urile tradiționale de 125cc.

Preț și disponibilitate

În prima jumătate a anului 2023, toate aceste produse noi vor fi adăugate în gamă. Timpul exact va varia în funcție de regiuni și țări din Europa.

Specificațiile produselor, prețurile și disponibilitatea pe piața europeană pot diferi de la țară la țară. Puteți afla mai multe pe www.ninebot.ro

[1] Toate performanțele declarate sunt supuse caracteristicilor pilotului și condițiilor externe de rulare

[2] Printr-o viitoare actualizare a firmware-ului după certificare, numai pentru dispozitivele iOS.

Vă rugăm să respectați cele mai recente reguli și reglementări locale de trafic pentru utilizarea în spații publice.

Segway-Ninebot la MWC pentru prima oară!

Segway-Ninebot își va prezenta cele mai noi produse pe standul său de 500 m² la Mobile World Congress din Barcelona și va oferi vizitatorilor posibilitatea de a le încerca pe pista de testare. Standul se află în Sala MWC 3, standul numărul 3D20 și are loc în perioada 27 februarie până pe 2 martie 2023.

De asemenea, vom transmite o conferință de presă digitală pe www.segway.com pe 27 februarie, la ora 11.00 CET. Puteti accesa acest link pentru a vedea live  conferinta:

Mai multe despre Segway-Ninebot

Cu misiunea de a „simplifica mișcarea oamenilor și a lucrurilor, în timp ce face viața mai convenabilă și mai interesantă”, compania globală de tehnologie Segway-Ninebot a fost profund implicată în domeniul roboților de serviciu și al transportului inteligent pe termen scurt. Cu o proprietate intelectuală de renume mondial, Segway-Ninebot își dezvoltă și își îmbunătățește continuu produsele pentru a răspunde noilor soluții de micro-mobilitate din orașele mari de pe tot globul. Pentru mai multe informații, accesați http://www.segway.com 

SEGWAY și sigla Segway „flyguy” sunt mărci comerciale înregistrate ale Segway Inc. Mărcile comerciale care nu sunt deținute de Segway sunt proprietatea deținătorilor respectivi, așa cum sunt desemnați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *