Publicat pe Lasă un comentariu

Trotinete Ninebot KickScooter Seria F cu un design nou si acoperire extinsa a garantiei pentru anvelopele pneumatice fara camera

Olanda, Amsterdam – 21st septembrie 2021 – Segway-Ninebot, liderul mondial in productia de solutii de micro mobilitate, aduce clientilor din Europa Seria F de trotinete electrice si stabileste noi standarde in industrie prin oferirea de garantie extinsa care include si noile anvelope pneumatice de dimensiuni mari, fara camera.

Noua Serie F de trotinete electrice Powered by Segway

Trotinetele electrice Ninebot KickScooter Seria F Powered by Segway adopta conceptul de design al companiei pe un cadru triunghiular ranforsat, cu cateva imbunatatiri exceptionale printre care si anvelopele pneumatice mari si sistemul puternic de franare pentru a face experienta calatoriei mult mai buna tinand cont in acelasi timp de siguranta si durabilitate.

Alege trotineta care ti se potrivestcel mai bine: F25E, F30E sau F40E

Pentru utilizatori cu nevoi diferite, Seria F a trotinetelor electrice Ninebot KickScooter are mai multe modele care au configurari si perfomante diferite.

Toate cele trei modele ofera o viteza legala maxima de pana la 25 km/h, un ecran ingust si colorat, caracteristici de siguranta cum sunt reflectoare E-MARK, lumini LED si claxon de siguranta. Trotinetele Ninebot Seria F au trei moduri de calatorie si un mod “Walk” de plimbare pe langa trotineta pentru a se adapta la diferite conditii de calatorie si dorinte ale utilizatorului. Modelele variate ofera diferite optiuni in privinta autonomiei la o singura incarcare (F25E pana la 25 km; F30E pana la 30 km si F40E pana la 40 km) si in ceea ce priveste puterea motorului si unghiuri de urcare mai mari.

Alte caracteristici si specificatii

In ceea ce priveste franarea, Seria F de trotinete electrice Ninebot adopta o maneta de franare care controleaza atat frana electronica (roata fata) cat si frana de disc (roata spate) astfel incat sa ofere o franare eficienta, stabila si sigura. In plus, sistemul de recuperare energie prietenos cu mediul inconjurator se asigura ca nu se risipeste puterea absolut deloc, in timp ce Sistemul de Management al Bateriei (BMS) patentat Segway-Ninebot monitorizeaza indeaproape si optimizeaza performanta si durabilitatea bateriei. Un alt detaliu important este cadrul triunghiular din aliaj otel-carbon care creeaza o structura puternica si stabila. Astfel trotinetele electrice Ninebot F30E si F40E pot sustine pana la 120 kg sarcina maxima si sunt mult mai stabile, fara griji in privinta obstacolelor sau a drumurilor mai dure.

Si nu in ultimul rand, ansamblul bateriei este montat in baza trotinetei pentru a oferi un centru de greutate mai jos, care contribuie la mai multa siguranta si stabilitate in timpul calatoriei.

Garantie extinsa* la anvelopele pneumatice mari de 10 inch fara camera!

Seria F a trotinetelor electrice Ninebot KickScooters foloseste anvelope pneumatice mari de 10 inch care absorb socurile si mai ales, imbunatatesc semnificativ experienta calatoriei oferind confort si stabilitate imbunatatite. Cu exceptia Ninebot KickScooter F25E care are anvelope cu camera, modelele F30E si F40E au anvelope fata-spate unice, fara camera cu un strat aditional de silicon la interior care reduce semnificativ riscul de a face pana, ceea ce evident duce la mai putine cerinte in privinta intretinerii.

Pe o perioada limitata de timp, intre 1 septembrie 2021 si 31 decembrie 2021, anvelopele pneumatice fara camera de la noua serie Ninebot KickScooter F (exceptand modelul F25E) vor fi adaugate la garantia standard sub anumite conditii*. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati pagina www.ninebot.ro

Specificatiile produselor, preturile si disponibilitatea Ninebot KickScooter Seria F Powered by Segway pe piata din Europa poate diferi in functie de tara. Disponibilitatea incepe cu septembrie 2021. Aflati mai multe accesand  www.ninebot.ro

Despre Segway-Ninebot

Avand misiunea de a “simplifica deplasarea oamenilor si a lucrurilor, facand viata mai convenabila si interesanta”, compania tehnologica globala Segway-Ninebot este adanc implicata in domeniul robotilor pentru servicii si transportului inteligent pe distante scurte. Cu o proprietate intelectuala recunoscuta la nivel mondial, Segway-Ninebot dezvolta si imbunatateste produsele sale in mod continuu pentru a raspunde cererii de solutii noi de micro mobilitate in orasele mari ale globului. Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati www.ninebot.ro

Cele trei modele de trotinete F25E, F30E si F40E din Seria F Ninebot KickScooters Powered by Segway sunt deja disponibile in stoc in Romania pe ninebot.ro si la partenerii nostri autorizati din toata tara si pot fi testatei la showroom-ul Segway-Ninebot Romania din Bucuresti.

SEGWAY si logo “flyguy” sunt marci inregistrate ale Segway Inc. Marcile comerciale care nu sunt detinute de Segway sunt proprietatea proprietarilor respectivi asa cum sunt desemnati.

*Acoperirea garantiei extinse in anumite conditii si pe o anumita perioada doar in anumite tari din Europa. Va rugam accesati www.ninebot.ro pentru mai multe informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *