Termeni și condiții

Inainte de a efectua comenzi pe www.ninebot.ro te rugam citeste conditiile si termenii generali ale comenzii de mai jos
 • Termenii si conditiile din cadrul acestui website sunt in conformitate cu prevederile OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor (persoane fizice) în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, conform OG 21/1992 privind protectia consumatorilor si conform OUG 140/2021. Prezentele acte normative nu se aplica persoanelor juridice.

 • Termene

  Toate termenele incluse în termeni si conditii se interpretează drept termene exprimate în zile calendaristice. Dacă un termen exprimat în zile se calculează din momentul în care intervine un eveniment sau se realizează un act, ziua în cursul căreia a avut loc acest eveniment sau se realizează acest act nu se ia în seamă la calculul termenului. În cazul în care ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, societatea noastra prelungeşte termenul în mod corespunzător.

 • Preturi

  Pe site, vei gasi informatii clare despre pret si disponibilitatea in stoc. Preturile afisate pe site aferente produselor, sunt preturile finale cu TVA inclus. Suma finala pe care trebuie sa o platiti dvs este pretul final cu TVA inclus. Conform OUG 34/2014 un contract de vânzare la distanta reprezinta orice contract încheiat între profesionist şi consumator fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul (confirmarea acceptării comenzii de catre profesionist) , în temeiul căruia profesionistul se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul se angajează să plătească preţul acestora, Comenzile efectuate pe site online vor trebui  confirmate de aceea va rugam lasati datele corecte In cazul in care produsele comandate ajung la dumneavoastra in stare deteriorata va rugam nu acceptati livrarea si contactati-ne telefonic la fata locului. In colet veti gasi factura produselor, certificatul de garantie, manualul si orice alt accesoriu inclus in pret.

 • Conditii generale de livrare

  Vom livra produsele transferând posesia fizică sau controlul asupra produselor către dvs, fără întârziere nejustificată şi în orice caz in termenii mentionati la sectiunea “Termen de livrare” SAU, în decurs de cel mult 30 de zile de la încheierea contractului. In cazul în care nu ne indeplinim obligatia de a livra produsele la momentul convenit cu dvs sau în termenul de maxim 30 zile, dvs aveti dreptul de a solicita efectuarea livrarii într-un termen suplimentar, corespunzător circumstanţelor. În cazul în care nu vom livra produsele în termenul suplimentar respectiv, aveti dreptul, după caz, la rezilierea contractului. La rezilierea contractului, societatea noastra va rambursa fără întârzieri nejustificate toate sumele plătite în temeiul contractului cu dvs şi în decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia de terminare a contractului.

 • Termen de livrare

  Durata transportului / termenul de livrare prin  intermediul firmei de curierat este de 48 ore. Transportul produselor catre dvs este gratuit. Exceptii de la livrare fac sarbatorile legale, weekendul cu exceptia de mai sus si cazurile in care ninebot.ro va contacteaza telefonic si prin email privind intarzierea comenzii din motive intemeiate.

 • Dreptul de retragere

  Dvs beneficiati de o perioada de 14 zile pentru a va retrage dintr-un contract la distanta, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele direct legate de returnarea produselor. Perioada de retragere expira in termen de 14 zile din ziua in care dvs sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de catre dvs, intra in posesia fizica a produselor sau ziua in care dvs sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de dvs, intra in posesia fizica a ultimului produs /ultimei piese (in cazul in care dvs comandati printr-o singura comanda produse multiple/piese care vor fi livrate separat)

 • Exercitarea dreptului de retragere

  Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Inainte de expirarea perioadei de retragere (14 zile), sunteti obligati sa ne informati cu privire la decizia dvs de retragere din contract. In acest scop, aveti la dispozitie formularul standard de retragere mentionat la sectiunea retur sau puteti face orice alta declaratie neechivoca prin care va exprimati decizia de retragere din contract specificand produsele achizitionate (e-mail / fax / posta, etc) iar noi va vom comunica fara intarziere, pe un suport durabil, confirmarea de primire a formularului de retragere.

 • Obligatiile dvs in cazul retragerii

  Dvs sunteti obligat sa returnati produsele catre societatea noastra (sau unei persoane autorizate de catre societatea noastra sa receptioneze produsele), fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia dvs de retragere din contract, prin transmiterea formularului de retragere sau prin orice declaratie neechivoca mentionata la sectiunea “Exercitarea dreptului de retragere”. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de dvs inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile. Dvs suportati doar costurile directe legate de returnarea produselor. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 • Obligatiile noastre in cazul retragerii

  Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări Cu exceptia cazului in care recuperam noi produsele, avem posibilitatea legala de a amana rambursarea platii pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea dvs conform careia ati trimis produsele catre noi, fiind valabilă data cea mai apropiată.

 • Exceptii de la retragere

  Dvs sunteti responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Societatea noastra va face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor care nu va fi descurajanta pentru dvs astfel incat sa va impiedicam exercitarea dreptului de retragere. Diminuarea valorii se va percepe pentru produsele returnate care prezinta modificari fizice, urme de folosire excesiva, interventii neautorizate sau alte aspecte care sunt mentionate si in manualele de utilizare sau/si certificatul de garantie, astfel incat obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea initiala prin reparare si ulterior revandut ca produs nou. Pentru produsele returnate folosite se va face diminuarea valorii conform OUG 34/2014, art. 14, alin. 3. De asemenea nu se returneaza produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, asa cum sunt ele prezentate in platforma online.

 • Natura, caracteristicile si functionalitatea produselor. Diminuarea valorii

  Informatiile cu privire la caracteristicile principale ale fiecarui produs sunt mentionate pe site. Ca element de specificitate, conditionat strict de cerintele producatorului, asupra caruia societatea noastra nu exercita nici o influenta , o reprezinta seria unica de inregistrare a produsului , care ofera posibilitatea utilizatorului sa utilizeze produsul conform specificatiilor tehnice aferente. Functionalitatea produselor poate fi testata si verificata fara nici un inconvenient de catre utilizator si fara activarea seriei unice de inregistrare a produsului, insa acestea, in varianta “demo” nu beneficiaza de capacitatea maxima a specificatiilor tehnice ( ex: viteza maxima este de 18 kmh, fata de 10 kmh fara activarea seriei ) Intrucat seria unica a produsului este individuala, unitara si nereplicabila, aceasta poate fi folosita o singura data. Aceasta activare presupune inregistrarea intr-o platforma online Appstore/Android – Segway-Ninebot ce opereaza date cu caracter personal a utilizatorului. Intrucat seria unica a produsului este individuala , unitara si nereplicabila, aceasta poate fi folosita o singura data. Avand in vedere natura si functionalitatea specifica a produsului, va recomandam ca in perioada de 14 zile in care aveti dreptul sa returnati produsul, sa testati functionalitatea acestuia fara sa il activati (introducerea datelor cu caracter personal: user, parola, email, data nastere si trimiterea online catre server-ul producatorului a seriei unice a produsului atribuit numelui dvs)

 • Diminuarea valorii in cazul unui produs neactivat

  In cazul in care nu ati activat produsul si doriti returnarea acestuia, se va analiza gradul de uzura cf. art 14 din OG34/2014 si daca se constatata ca produsul este returnat intr-o stare in care nu permite revinderea ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a efectua diminuarea valorii produsului ( intre 10-30 %) pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia acelasi produs, pe cheltuiala acestuia. Vanzatorul va face dovada diminuarii produsului.

 • Diminuarea valorii in cazul unui produs activat

  In cazul in care ati activat seria unica de inregistrare a produsului prin intermediul aplicatiei Segway-Ninebot, si doriti sa-l returnati in termenul legal de 14 zile, acesta necesita inlocuirea unor componente hardware considerabile ca pret, situatie ce conduce astfel la diminuarea valorii produsului cu valori cuprinse intre 35-50 % in functie de model. Vanzatorul va face dovada diminuarii produsului. De asemenea, daca produsul activat este returnat si intr-o stare in care nu permite revinderea ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a efectua suplimentar diminuarea valorii produsului cu valori intre 10-25% pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia acelasi produs, pe cheltuiala acestuia.

 • Natura, caracteristicile si functionalitatea produselor. Diminuarea valorii

  Informatiile cu privire la caracteristicile principale ale fiecarui produs sunt mentionate pe site. Ca element de specificitate, conditionat strict de cerintele producatorului, asupra caruia societatea noastra nu exercita nici o influenta , o reprezinta seria unica de inregistrare a produsului , care ofera posibilitatea utilizatorului sa utilizeze produsul conform specificatiilor tehnice aferente. Functionalitatea produselor poate fi testata si verificata fara nici un inconvenient de catre utilizator si fara activarea seriei unice de inregistrare a produsului, insa acestea, in varianta “demo” nu beneficiaza de capacitatea maxima a specificatiilor tehnice ( ex: viteza maxima este de 18 kmh, fata de 10 kmh fara activarea seriei ) Intrucat seria unica a produsului este individuala, unitara si nereplicabila, aceasta poate fi folosita o singura data. Aceasta activare presupune inregistrarea intr-o platforma online Appstore/Android – Segway-Ninebot ce opereaza date cu caracter personal a utilizatorului. Intrucat seria unica a produsului este individuala , unitara si nereplicabila, aceasta poate fi folosita o singura data. Avand in vedere natura si functionalitatea specifica a produsului, va recomandam ca in perioada de 14 zile in care aveti dreptul sa returnati produsul, sa testati functionalitatea acestuia fara sa il activati (introducerea datelor cu caracter personal: user, parola, email, data nastere si trimiterea online catre server-ul producatorului a seriei unice a produsului atribuit numelui dvs)

 • Costuri suportate de catre cumparator:

  Veti asigura costurile de retur si transport curier in cazul caruia renuntati la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului. ( art.14. punctul 2 ) Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, vi se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea dvs, va vom reexpedia produsul initial, pe cheltuiala dvs. (art.14.punctul 3);

 • Transferarea riscului

  Livrarea produselor catre dvs cade in responsabilitatea noastra. În cazul contractelor în care societatea noastra livrează produsele către dvs (inclusiv prin intermediul unui societati de curierat), riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat abia în momentul în care dvs sau o parte terţă desemnată de dvs, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor. Cu toate acestea, riscul va este transferat in cazul exercitarii dreptului de retragere din contract, în momentul livrării produselor către transportator, dacă transportatorul a fost însărcinat de către dvs să transporte produsele, iar această opţiune nu a fost oferită de către societatea noastra, fără a aduce atingere drepturilor dvs faţă de transportator.

 • Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

  Societatea noastra respecta prevederile Legii nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Clientii sunt asigurati de confidentialitatea datelor furnizate, acestea sunt solicitate exclusiv in scopul procesarii comenzilor si livrarii produselor la locul agreat impreuna cu reprezentantul societatii.

 • Dreptul de a actualiza continutul site-ului

  Societatea noastra isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale website-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor sau clientilor. Societatea nu va putea fi considerata responsabila pentru eventualele erori aparute pe website din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari efectuate de de catre administratorul website-ului.

 • Politica de garantii

  Vânzătorul răspunde faţă de consumator pentru orice neconformitate care există în momentul livrării bunurilor şi care este constatată în termen de 2 ani de la data respectivă. În cazul bunurilor cu elemente digitale pentru care contractul de vânzare prevede furnizarea continuă de conţinut digital sau de servicii digitale pentru o anumită perioadă, vânzătorul răspunde, de asemenea, pentru orice neconformitate a conţinutului digital sau a serviciului digital care intervine sau este constatată în termen de 2 ani de la momentul livrării bunurilor cu elemente digitale pentru produse cu durată medie de utilizare de până la cinci ani, respectiv în termen de cinci ani de la data respectivă pentru produse cu durată medie de utilizare de peste cinci ani. MĂSURILE CORECTIVE ÎN CAZ DE NECONFORMITATE În caz de neconformitate, consumatorul are dreptul de a beneficia de aducerea în conformitate a bunurilor (reparare sau înlocuire), de a beneficia de o reducere proporţională a preţului sau de a obţine încetarea contractului în condiţiile prevăzute la prezentul articol. Reparaţiile sau înlocuirile se efectuează fără costuri pentru consumatori și într-un termen care nu poate depăşi 15 zile calendaristice din momentul în care vânzătorul a fost informat de către consumator cu privire la neconformitate. Pentru repararea sau înlocuirea bunurilor, consumatorul trimite bunurile vânzătorului pe cheltuiala acestuia din urmă. Pentru ca bunurile să fie aduse în conformitate, consumatorul poate opta între reparaţie şi înlocuire, cu excepţia cazului în care măsura corectivă aleasă ar fi imposibilă sau, în comparaţie cu cealaltă măsură corectivă disponibilă, ar impune vânzătorului costuri care ar fi disproporţionate, luând în considerare toate circumstanţele, inclusiv valoarea bunurilor în cazul în care nu ar fi existat neconformitatea; gravitatea neconformităţii sau dacă măsura corectivă alternativă ar putea fi executată fără vreun inconvenient semnificativ pentru consumator. Consumatorii pot să opteze pentru o anumită măsură corectivă în cazul în care neconformitatea bunurilor este constatată în maxim 30 de zile calendaristice de la livrare. Consumatorul nu are dreptul de a obţine încetarea contractului dacă neconformitatea este minoră. Sarcina probei cu privire la caracterul minor al neconformităţii îi revine vânzătorului. Vânzătorul poate refuza să aducă în conformitate bunurile dacă reparaţia sau înlocuirea este imposibilă sau i-ar impune costuri care ar fi disproporţionate, luând în considerare toate circumstanţele, inclusiv valoarea bunurilor în cazul în care nu ar fi existat neconformitatea si gravitatea neconformităţii. Astfel, consumatorul are dreptul fie să obţină o reducere proporţională a preţului, fie să obţină încetarea contractului de vânzare dacă vânzătorul nu a finalizat reparaţia sau înlocuirea in termen de 15 zile calendaristice sau vânzătorul a refuzat să aducă în conformitate bunurile deoarece reparaţia sau înlocuirea este imposibilă sau i-ar impune costuri care ar fi disproporţionate sau dacă se constată o neconformitate, în pofida eforturilor vânzătorului de a o remedia sau dacă neconformitatea este de o asemenea gravitate încât justifică o reducere de preţ sau dreptul la încetarea imediată a contractului de vânzare; În cazul în care consumatorul obţine reducerea de preţ, aceasta este proporţională cu diminuarea valorii bunurilor primite de consumator în comparaţie cu valoarea pe care bunurile ar avea-o dacă ar fi în conformitate. În cazul în care consumatorul obţine încetarea contractului de vânzare în ansamblul său sau doar pentru unele dintre bunurile livrate în temeiul contractului de vânzare consumatorul returnează vânzătorului bunurile, pe cheltuiala vânzătorului iar vânzătorul îi rambursează consumatorului preţul plătit pentru bunuri la primirea bunurilor sau în baza unei dovezi prezentate de consumator că bunurile au fost returnate folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării.

Formular retur

Dacă doriți să returnați un produs/mai multe produse comandate, vă rugăm să completați formularul de retur. În cel mai scurt timp vă contactăm pentru a finaliza cererea de returnare.

MERGI SUS