Segway lansează două noi produse de transport personal cu auto-balans

Segway S-Plus - performanta
Ninebot S - vehicul cu self-balance - performanta

Segway extinde seria mini prin introducerea miniLITE şi miniPLUS

Berlin, Germania 31 august 2017 – astăzi, la IFA, Segway anunţă adăugarea în portofoliu a două noi produse de transport personal cu auto-balans. Furnizorul mondial de produse electrice de transport personal introduce Segway miniLITE şi miniPLUS, pentru a forma noua serie mini împreună cu produsul actual miniPRO.

 

„Viziunea noastră este de a schimba modul în care călătoresc oamenii. Ne dorim să facem din transportul personal şi călătorii, o experienţă plăcută şi unică şi un mod ecologic de a ajunge din punctul A în punctul B,”, a declarat Dennis Hardholt, Preşedinte, Segway Europe B.V.”Prin introducerea seriei noastre mini, nu numai că integrăm transportul cu tehnologia în viaţa unei persoane, acum oferim produse pentru întreaga familie, pentru a fi utilizate zi de zi.”

 

miniLITE – Segway miniLITE are o viteză maximă de 16 km/h, cu o autonomie de aproximativ 18 km *, şi poate fi condus precis cu bara de control de la nivelul genunchiului. Dispune de lumini LED personalizabile, iar bara de control de la nivelul genunchiului mai are şi rolul de mâner pentru pentru a-l ridica mai uşor, în timp ce senzorii care detectează greutatea utilizatorului îl împiedică pe acesta să cadă. Jante mai largi şi mai mari au fost proiectate pentru ca acest produs să fie unul confortabil şi robust pentru a călători şi pe terenuri dure păstrând echilibrul. Ca o alternativă mai sigură şi distractivă faţă de hoverboard, acesta este o alegere excelentă de cadou pentru copii şi adolescenţi.

 

miniPLUS – Segway miniPLUS este cel mai exclusivist din seria mini. Cu caracteristici speciale inclusiv modul Follow Me, mod care poate fi activat prin telecomanda, acest produs este proiectat nu doar ca un vehicul dar si ca un tovarăş de călătorie. miniPLUS poate ajunge până la 20 km/h şi poate parcurge până la 35 km *. În plus, ca toate produsele din seria mini, se poate personaliza cu lumini LED.

 

Fii la modă

Ambele produse adăugate la seria mini pot fi monitorizate şi aplicaţia Ninebot de Segway poate să ofere statistici. Aplicaţia face posibilă verificarea vitezei, a kilometrajului şi a stării bateriei şi permite utilizatorilor să fie în legătură cu alţi utilizatori din apropiere. În timp ce modelul principal Ninebot by Segway miniPRO este deja disponibil în magazine, cele două noi produse Segway miniLITE şi miniPLUS vor fi disponibile în cursul Q4 2017. Preţuriler vor fi anunţate la momentul respectiv. Aflaţi mai multe la www.segway.com

 

KickScooters

De asemenea, Segway a anunţat recent două noi trotinete uşoare şi inteligente, cu viteză şi autonomie crescută. ES1 şi ES2 sunt extreme de uşoare şi au un sistem de pliere dintr-o miscare, fapt care permite utilizatorilor să se deplaseze urban sau pur şi simplu să se plimbe de agrement.  Viteza diferă de la 20 km/h pentru ES1, la 25 km/h pentru ES2 şi chiar poate fi extinsa la 30 km/h cu o baterie suplimentară. KickScooters oferă o călătorie confortabilă susţinută de opţiuni, cum ar fi viteza de croazieră, ABS şi absorbţie de şoc roată spate.

 

IFA & IAA 2017

Segway participă la IFA, standul este situat în sala 7.2a. Vizitatorii sunt invitaţi la o demonstraţie de produs pe pista de încercare. Între 12 – 17 septembrie Segway va participa, de asemenea, la Targul Auto IAA Frankfurt, unde va face un alt anunţ, în timpul conferinţei de presă din 13 septembrie, orele 16.30, la standul C22, sala 3.1. Pentru participare, vă rugăm să contactaţi Marjolein Hessing.

 

*Rezultatele depind de sarcina utilă, de stilul de conducere şi de teren

 

Despre Segway

Segway se indreaptă într-o direcţie nouă şi incitantă. Pentru ani buni, ne-am făcut cunoscuţi ca lider mondial în comercializarea produselor electrice de transport personal cu auto-balans. După fuziunea strategică cu Ninebot, am reevaluat linia de produse, precum şi pieţele ţintă şi am făcut unele modificări îndrăzneţe. Acum aplicăm renumitele noastre brevete de proprietate intelectuală pe produsele de larg consum, cu atenţia îndreptată spre transportul urban ca stil de viată şi timp liber, fără să privim în urmă. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.segway.com.

Lasă un comentariu
MERGI SUS