Publicat pe Lasă un comentariu

Segway lanseaza doua noi produse de transport personal cu auto-balans

Segway extinde seria mini prin introducerea miniLITE şi miniPLUS

Berlin, Germania 31 august 2017 – astazi, la IFA, Segway anunţa adaugarea in portofoliu a doua noi produse de transport personal cu auto-balans. Furnizorul mondial de produse electrice de transport personal introduce Segway miniLITE şi miniPLUS, pentru a forma noua serie mini impreuna cu produsul actual miniPRO.

„Viziunea noastra este de a schimba modul in care calatoresc oamenii. Ne dorim sa facem din transportul personal şi calatorii, o experienţa placuta şi unica şi un mod ecologic de a ajunge din punctul A in punctul B,”, a declarat Dennis Hardholt, Preşedinte, Segway Europe B.V.”Prin introducerea seriei noastre mini, nu numai ca integram transportul cu tehnologia in viaţa unei persoane, acum oferim produse pentru intreaga familie, pentru a fi utilizate zi de zi.”

miniLITE – Segway miniLITE are o viteza maxima de 16 km/h, cu o autonomie de aproximativ 18 km *, şi poate fi condus precis cu bara de control de la nivelul genunchiului. Dispune de lumini LED personalizabile, iar bara de control de la nivelul genunchiului mai are şi rolul de maner pentru pentru a-l ridica mai uşor, in timp ce senzorii care detecteaza greutatea utilizatorului il impiedica pe acesta sa cada. Jante mai largi şi mai mari au fost proiectate pentru ca acest produs sa fie unul confortabil şi robust pentru a calatori şi pe terenuri dure pastrand echilibrul. Ca o alternativa mai sigura şi distractiva faţa de hoverboard, acesta este o alegere excelenta de cadou pentru copii şi adolescenţi.

miniPLUS – Segway miniPLUS este cel mai exclusivist din seria mini. Cu caracteristici speciale inclusiv modul Follow Me, mod care poate fi activat prin telecomanda, acest produs este proiectat nu doar ca un vehicul dar si ca un tovaraş de calatorie. miniPLUS poate ajunge pana la 20 km/h şi poate parcurge pana la 35 km *. În plus, ca toate produsele din seria mini, se poate personaliza cu lumini LED.

Fii la moda

Ambele produse adaugate la seria mini pot fi monitorizate şi aplicaţia Ninebot de Segway poate sa ofere statistici. Aplicaţia face posibila verificarea vitezei, a kilometrajului şi a starii bateriei şi permite utilizatorilor sa fie in legatura cu alţi utilizatori din apropiere. În timp ce modelul principal Ninebot by Segway miniPRO este deja disponibil in magazine, cele doua noi produse Segway miniLITE şi miniPLUS vor fi disponibile in cursul Q4 2017. Preţuriler vor fi anunţate la momentul respectiv. Aflaţi mai multe la www.segway.com

KickScooters

De asemenea, Segway a anunţat recent doua noi trotinete uşoare şi inteligente, cu viteza şi autonomie crescuta. ES1 şi ES2 sunt extreme de uşoare şi au un sistem de pliere dintr-o miscare, fapt care permite utilizatorilor sa se deplaseze urban sau pur şi simplu sa se plimbe de agrement.  Viteza difera de la 20 km/h pentru ES1, la 25 km/h pentru ES2 şi chiar poate fi extinsa la 30 km/h cu o baterie suplimentara. KickScooters ofera o calatorie confortabila susţinuta de opţiuni, cum ar fi viteza de croaziera, ABS şi absorbţie de şoc roata spate.

IFA & IAA 2017

Segway participa la IFA, standul este situat in sala 7.2a. Vizitatorii sunt invitaţi la o demonstraţie de produs pe pista de incercare. Între 12 – 17 septembrie Segway va participa, de asemenea, la Targul Auto IAA Frankfurt, unde va face un alt anunţ, in timpul conferinţei de presa din 13 septembrie, orele 16.30, la standul C22, sala 3.1. Pentru participare, va rugam sa contactaţi Marjolein Hessing.

*Rezultatele depind de sarcina utila, de stilul de conducere şi de teren

Despre Segway

Segway se indreapta intr-o direcţie noua şi incitanta. Pentru ani buni, ne-am facut cunoscuţi ca lider mondial in comercializarea produselor electrice de transport personal cu auto-balans. Dupa fuziunea strategica cu Ninebot, am reevaluat linia de produse, precum şi pieţele ţinta şi am facut unele modificari indrazneţe. Acum aplicam renumitele noastre brevete de proprietate intelectuala pe produsele de larg consum, cu atenţia indreptata spre transportul urban ca stil de viata şi timp liber, fara sa privim in urma. Pentru mai multe informaţii, va rugam sa vizitaţi www.segway.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *