Publicat pe Lasă un comentariu

Segway lanseaza o noua categaorie de produse: e-Skates

Amsterdam, Olanda – 28 Iunie, 2018 – Segway-Ninebot, cel mai mare furnizor mondial de transport electric personal, continua cresterea gamei de produse destinate consumatorilor prin lansarea Segway Drift W1, primul model din seria noua a categoriei e-Skates. Noul Segway Drift W1 foloseste tehnologia “self-balancing”, dovedita si stabila (utilizata in peste 800 de patente), oferind astfel un avantaj incomparabil la nivel tehnologic.

Urmatoarea tendinta la moda

Dupa role si alte modele distractive de mobilitate, o noua tendinta se naste in 2018: e-Skates-urile. Noul Segway Drift W1 aduce distractie si o doza noua de “cool”, lucruri pe care le astepti de la un produs destinat consumatorilor de Segway, combinate cu inginerie de inalta calitate, lucru asteptat de la brandul Segway. Perfect pentru noua generatie de tineri care indrazneste sa iasa in evidenta si sa creeze tendinte noi.

Design si Performanta

Segway Drift W1 e-Skates sunt usor de carat, mici ca si dimensiuni si vin in alb si negru. Anvelopele sunt concepute pentru a creste stabilitatea si capacitatile de virare, iar impreuna cu materialele de calitate premium, precum suportul de talpa, produsul este creat pentru maximum de confort si distractie. In concordanta cu filozofia Segway – siguranta pe primul loc, Segway Drift W1 a obtinut de asemenea si un numar de certificari internationale precum UL si CE.

IFA 2018

In Europa, Orientul Mijlociu si Africa, produsele pot fi vazute si testate pentru prima data la IFA 2018 in Berlin, Germania. O conferinta de presa Segway va avea loc Joi, 30 August la 10.00 a.m. la Standul Segway – Hall 26, Stand 225, pentru presa acreditata. Reprezentantii media interesati de o programare pentru o demonstratie cu produsul o pot contacta pe Marjolein Hessing.

Mai multe caracteristici si informatii legate despre disponibilitatea Segway Drift W1 pe pietele EMEA vor fi facute public in viitorul apropiat, iar acestea pot diferi de la o regiune la alta. Descoperiti mai multe pe eu-en.segway.com. Videoclipul oficial al Segway Drift W1 poate fi vizionat aici: https:// youtu.be/UO4JsKrWZzY

Despre Segway

Segway se indreapta catre o directie noua si interesanta. De ani de zile, suntem cunoscuti ca lider Mondial al transportului personal electric bazat pe tehnologia “self-balancing”. Dupa fuziunea strategica cu Ninebot, am reevaluat liniile noastre de productie, precum si pietele tinta si am facut cateva modificari indraznete. Acum aplicam si drepturile noastre de proprietate intelectuala, cunoscute la nivel global, catre produsele de larg consum, cu precadere concetrati pe transportul utilizatorilor in scopuri recreationale, dar si ca stil de viata, fara sa privim inapoi. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati https://ro-ro.segway.com.

SEGWAY si logo-ul Segway ‘flyguy’ sunt marci inregistrate ale Segway Inc. Marcile care nu sunt detinute de Segway sunt proprietatea beneficiarilor respectivi asa cum au fost ei desemnati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *