Publicat pe Lasă un comentariu

Segway lanseaza doua trotinete uşoare şi inteligente cu viteza şi autonomie crescuta

Ninebot by Segway ES1 şi ES2 KickScooters vor fi prezentate la IFA 2017 in Berlin, Germania

Amsterdam, Olanda 14 august 2017 – Astazi, Segway, liderul mondial in furnizarea de mijloace electrice de transport personal, continua extinderea liniilor sale de produse de consum prin lansarea a doua produse inteligente şi uşoare, Ninebot by Segway KickScooters, care vor fi expuse la IFA 2017 intre 1 şi 6 septembrie la Berlin, Germania.

„Fiecare KickScooter utilizeaza o aplicaţie de smartphone şi ofera şi alte caracteristici care corespund preferinţelor de transport ale consumatorilor deja iniţiaţi, din pieţele ţinta distincte,” a spus Dennis Hardholt, Preşedinte, Segway Europe B.V. „Suntem siguri ca raspunsul la noile noastre KickScooters va fi excelent.”

„Suntem incantaţi sa ne adresam, cu produsele noastre KickScooters, unui segment de piaţa aflat in creştere rapida şi sa lansam aceste noi produse la IFA Europe, unul dintre cele mai importante targuri de produse electronice de consum” a declarat Richard van Santen, Vice Preşedite de Vanzari şi Marketing, Segway Europe B.V. „Invitam consumatorii, comercianţii cu amanuntul şi mass-media sa viziteze standul nostru şi sa testeze gama noastra larga şi versatila de soluţii şi mijloace electrice de transport personal.

ES1 – trotineta ES1 poate atinge o viteza maxima de 20 km/h şi are o autonomie de aproximativ 25 km *. Este dotat cu afişaj digital LED, sistem de franare ABS şi viteza de croaziera.

ES2 – modelul ES2 poate atinge o viteza maxima de aproximativ 25 km/h şi are autonomie maxima de pana la 25 km. Sistemul sau de amortizare a şocurilor asigura o calatorie confortabila, iar stopurile sale sunt nu doar amuzante, ci au şi personalitate şi permit utilizatorilor sa fie vazuţi in lumina scazuta a serii.

Uşoare, Pliabile şi Modulare

Ambele modele KickScooters sunt uşoare şi dispun de un sistem de pliere facila. Astfel, ele pot fi uşor purtate in transportul public sau in portbagajul maşinii, permiţand practic unui utilizator sa faca naveta sau sa-şi petreaca timpul liber. De asemenea exista opţiunea de a adauga oricareia dintre trotinete, o a doua baterie. Acest lucru creşte autonomia pana la 45 km* şi permite utilizatorilor de ES2 sa atinga viteze de pana la 30 km/h, sa calatoreasca pe distanţe mai mari şi sa abordeze pante mai abrupte. Ninebot by Segway KickScooters vor fi disponibile in Q4 2017. Preţurile modelelor vor fi anunţate tot in aceeaşi perioada. Afla mai multe pe www.segway.com

IFA 2017

Conferinţa de presa Segway va avea loc joi, 31 august, la orele 10:00, la Standul Segway – Hall 7.2a, pentru presa acreditata. Jurnaliştii interesaţi de programarea unui test de produs pe pista noastra de incercare, o pot contacta pe Marjolein Hessing.

*Rezultatele depind de sarcina utila, de stilul de conducere şi de teren

Despre Segway

Segway se indreapta intr-o direcţie noua şi incitanta. Pentru ani buni, ne-am facut cunoscuţi ca lider mondial in comercializarea produselor electrice de transport personal cu auto-balans. Dupa fuziunea strategica cu Ninebot, am reevaluat linia de produse, precum şi pieţele ţinta şi am facut unele modificari indrazneţe. Acum aplicam renumitele noastre brevete de proprietate intelectuala pe produsele de larg consum, cu atenţia indreptata spre transportul urban ca stil de viata şi timp liber, fara sa privim in urma. Pentru mai multe informaţii, va rugam sa vizitaţi www.segway.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *