Publicat pe Lasă un comentariu

Quix face cunostinta cu Ninebot One

Energic, indraznet, consumator de adrenalina, generator de energie pozitiva si na-turalete. Nu, nu vorbim despre Ninebot One, de acesta data, ci despre Quix, una dintre persoanele care s-au alaturat provocarii Ninebot Romania de a testa robotii de transport personal Ninebot One.

Skateboard-ul, snowboard-ul, mountainboard-ul si wakeboard-ul sunt accesoriile principale care ii hranesc pasiunea pentru actiune, sport si exprimarea creativitatii in miscare, inca de cand avea 15 ani.

Haideti sa il cunoastem mai bine in timp ce ne povesteste despre prima lui intalnire cu Ninebot One!

Spune-ne cateva lucruri despre tine. Cum si cand a inceput pasiunea ta pentru sporturi?

De la 15 ani, am 27 acum, m-am apucat de skateboard si m-a captivat total. Cand am inceput eu treaba asta nu existau cursuri de skate la noi si am progresat impreuna cu prietenii, uitandu-ne pe net si folosindu-ne creativitatea. Am participat la multe concursuri, dar nu pot sa ma laud cu podiumul decat la unul singur. Am excelat in schimb la creativitate, am folosit placa aia in orice fel mi-a debitat prin cap si am observat ca acest lucru a fost apreciat.

La un an dupa ce am dat de skate m-am apucat si de snowboard pentru ca trebuia sa ma dau pe o placa si iarna, iar la noi inca nu existau skaterparkuri acoperite. De atunci merg mana-n mana pe cele 2, pana acum vreo 3 ani, cand am abandonat oarecum skateboardul. De atunci am mai cochetat cu mountainboard-ul si wake-board-ul, dar le-am lasat la un nivel amator.

Ce inseamna pentru tine miscarea? Nu neaparat ca efort fizic, ci ca dinamica, creativitate.

Miscarea pentru mine inseamna sport si este o necesitate. Daca nu fac miscare nu pot sa dorm, ceea ce s-a si intamplat in perioade mai lungi de lenevire. Imi plac sporturile la nebunie, foarte multe dintre ele. Am nevoie de la un sport sa aiba o latura competitiva si una creativa. Nu cred ca o sa ma tin niciodata de jogging.

Sporturile pe care le practici au nevoie de mult curaj. Cum ai descrie relatia ta cu riscul?

Riscul nu trebuie sa fie mare dar trebuie sa existe. El pompeaza adrenalina de care ma bucur din plin. Imi place sa ma simt in control, dar imi place si mai mult cand sunt la limita controlului.

La ce te-ai gandit prima data cand ai vazut Ninebot One?

Daca chestia asta rezista la socuri o sa ma distrez bine cu ea. Si rezista.

Cum te ai simtit folosind Ninebot One?

Ca un copil cu o jucarie noua. M-am ambalat foarte tare sa ma prind cum fac orice si totul pe Ninebot One si am fost foarte incantat de experienta. Daca nu esti anti-talent la sport sau n-ai echilibru, n-ar trebui sa ai nicio problema sa te plimbi pe Ninebot One.

Care sunt beneficiile pe care crezi ca le are Ninebot One fata de alte mijloace de transport urbane?

Ce imi place cel mai mult este cum combina inovatia, distractia, eficienta si extre-mul.

Inovatia – este un monociclu electric cu giroscop;

Distractia – te plimbi pe un monociclu si este mai simplu ca niciodata;

Eficienta – are o autonomie de pana la 30km;

Extremul – prinde 20km/h (pe o roata!), poti sari, te poti invarti, pe scurt are latura de freestyle care iti lucreaza creativitatea si declanseaza adrenalina.

Daca ai descrie Ninebot One in 3 cuvinte, care ar fi acelea?

Am facut-o mai devreme in 4, se pune? 😛

Ce crezi despre conceptul de robot personal de transport?

Sper sa prinda. E tare. Este un mod distractiv de a te deplasa fara a depune efort, dar lucrand la echilibru in timpul asta. Si cred ca lumea ar zambi mai mult daca ar trece pe langa ei, ocazional, oameni pe Ninebot One.

Ce crezi despre importanta trendului eco in transport?

Ar fi tare daca tot mai multa lume ar lua acest aspect in considerare. Ne-ar fi mai bine sa nu ne mai plimbam cate unul, cate unul in masini pe distante mici. Toate formele de transport eco ar trebui sa ia amploare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *