Publicat pe Lasă un comentariu

Comunicat de presa: Ninebot achizitioneaza Segway

Ninebot, un start-up de transport personal, achizitioneaza Segway, primind finantare de 80 milioane de dolari de la XiaoMi & Sequoia Capital Beijing, China si Bedford, New Hampshire, SUA – 15 Aprilie 2015: Ninebot Limited (Ninebot™), liderul in industria transportului personal pe distante scurte si Segway Inc (Segway™), furnizorul mondial de transport personal ecologic, au anuntat pe 15 aprilie 2015 o fuziune strategica.

Noua companie se va axa pe cercetare si dezvoltare, productie, vanzari si service in industria transportului pe distante scurte, cu scopul de a promova progresul rapid al robotilor mobili. Atat Ninebot, cat si Segway, vor continua sa functioneze sub acelasi nume.

Aceasta combinatie strategica este o realizare atat pentru Ninebot cat si pentru Segway. Astfel, s-a creat o oportunitate pentru dezvoltarea industriei transportului personal pe distante scurte, iar noua companie va aplica pe viitoarele produse o serie de tehnologii precum: interactiunea dintre om si masina, internetul mobil si transportul ecologic, a declarat Lufeng Gao, fondatorul si CEO Ninebot.

Suntem increzatori ca aceasta fuziune va contribui la promovarea dezvoltarii transportului pe distante scurte, precum si la extinderea industriei robotilor mobili. Ca urmare a unirii acestor doua branduri atat de cunoscute, vom fi capabili sa oferim solutii mult mai conveniente si ecologice, a continuat Mr. Gao.

In urma acestei fuziuni strategice, Ninebot si Segway vor fi capabili sa coopereze indeaprope pe partea de tehnologie si marketing, consolidandu-si asftel domeniile de cercetare si dezvoltare, productie, marketing si capacitatea de vanzare. Piata dispozitivelor inteligente a avut o crestere mondiala rapida in ultimii ani. Asocierea noastra cu Ninebot ne va permite sa le oferim clientilor produse mult mai inteligente si calitativ valoroase. Avem incredere in viitorul nostru, a declarat Rod Keller, presedintele Segway.

In urma acestei tranzactii, Segway a devenit o filiata detinuta in totalitate de Ninebot.

Despre Ninebot

Ninebot Limited este o companie privata inregistrata in Insulele Cayman si are sediul in Beijing, China. Afacerea acesteia se axeaza pe cercetarea, dezvoltarea, productia si vanzarea produselor de transport personal pentru distante scurte. Investitorii principali sunt Sequoia Capital, Xiaomi Corporation si ShunWei TMT Capital. Ninebot este un brand foarte cunoscut in Asia si Europa si este lider in industria tranportului personal pe distante scurte. Pentru mai multe informatii despre Ninebot, vizitati www.ninebot.com

Despre Segway

Segway Inc, cu sediul in Bedford, New Hamphire, USA, este furnizorul mondial de transport personal ecologic. Reteaua sa internationala include momentan mai mult de 250 de distribuitori, dealeri si puncte de desfacere/showroom-uri in 80 de tari. Pentru mai multe informatii despre Segway, vizitati www.segway.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *