0 items - 0,00 lei 0
 • Nu aveti nici un produs in cos!
Header widget area left
Header widget area right
%
Viteza maxima

Limitarea vitezei se activeaza atunci cand nivelul de energie in baterie este scazut, ca si masura de siguranta

%
Autonomie maxima

Aceasta poate varia in functie de greutatea utilizatorului, temperatura ambientala, conditiile suprafetei de rulare sau in functie de alti factori

%
Greutate neta

Usor de transportat pentru portabilitate maxima

12345

Design unic minimalist pentru a da frau liber imaginatiei tale

Laterala libera a vehiculului iti permite sa iti folosesti imaginatia si creativitatea pentru a il customiza – etichete, graffiti, vopsea, este alegerea ta!

Protectie pentru distractie indelungata

Protectie VerdeProtectie AlbastraProtectie neagraProtectie gri

Alege un set de protectie in culoarea dorita pentru o fiabilitate sporita. Nu trebuie sa iti mai faci griji atunci cand inveti sa il folosesti.

Mai mult decat la moda

Ninebot One S2 este insotit de o multitudine de efecte luminoase ce pot fi setate cu ajutorul aplicatiei Ninebot, astfel incat sa iti pui o amprenta personala pe durata calatoriei, totodata afisand si starea nivelului bateriei in culori diferite.

Rezistent la conditii de drum si meteo diverse

Circuitul electric al Ninebot One S2 este inchis ermetic si dispune de IP54 impotriva conditiilor nefavorabile meteorologice, cum ar fi ploaia, dar si ale mediului inconjurator, cum ar fi noroiul.
Urca-te pe acest vehicul versatil si distractia nu va termina!

 

Doua compartimente pentru baterii

Ninebot One S2 este echipat cu 2 baterii, cate una pe fiecare parte laterala.
Vehiculul functioneaza normal, dar cu alte performante tehnice si doar cu o singura baterie, in cazul in care cealalta este scoasa din uz.

O singura baterie

Viteza maxima

Limitarea vitezei se activeaza atunci cand nivelul de energie in baterie este scazut, ca si masura de siguranta

Autonomie maxima

Aceasta poate varia in functie de greutatea utilizatorului, temperatura ambientala, conditiile suprafetei de rulare sau in functie de alti factori

Greutatea neta a vehiculului

Usor de transportat pentru portabilitate maxima

Management inteligent cu ajutorul aplicatiei pentru dispozitive inteligente – asistentul tau personal

app-d
Atunci cand Ninebot One S2 este conectat la aplicatia mobila a telefonului tau, prin Bluetooth, poti afla date despre conditiile de deplasare, poti sa iti configurezi setari personale sau sa faci un update de firmware. De asemenea, te poti conecta la Comunitatea Ninebot printr-o retea de socializare ce include alti utilizatori de produse Ninebot, cu care poti imparti bucuria si distractia oriune, oricand.

Bluetooth 4.0, Apple 4S sau generatii urmatoare, IOS7.0 sau generatii urmatoare, compatibila cu iPhone, iPad si iPod Touch, optimizat pentru iPhone 5 si Android

Instrument panel

Vehicle condition diagnosis

Personalized settings

Frimware upgrade

Novice tutorial

Social networking platform

Sistem inteligent de management al bateriei (BMS)

Sistemul de management al bateriei monitorizeaza starea fiecarei celule de baterie prezenta in vehicul, minimizand riscul si garantand pentru siguranta bateriei si protectia acesteia.

Acest sistem functioneaza in stransa legatura cu modul de Power-Off ce include si un modul de alarma.

Motor puternic si proprietati tehnice superioare

Puterea motorului poate atinge 500 W. Folosind tehnologie avansata cu invertor de unda sinusoidala, Ninebot One S2 atinge o viteza impresionanta de 24 km/h. Bateriile de ultima generatie te poarta pana la 30 de km, iar corpul vehiculului de numai 18 cm grosime ii confera o aerodinamica numai buna pentru dorinta ta de viteza.

Usor de depozitat in portbagajul masinii tale

Un astfel de monociclu auto balansat, usor si portabil, poate fi prietenul tau in orice excursie de weekend sau concediu. Asigura-te ca nu-l uiti acasa!

Siguranta si securitatea pe primul loc

Grupul Segway&Ninebot aduna impreuna peste 16 ani de experienta in domeniul vehiculelor cu auto balans si a algoritmilor de calcul in ceea ce priveste siguranta, detinand peste 400 de patente cheie in aceasta industrie. Toate produsele Ninebot & Segway sunt guvernate de standardele stricte ale companiei in ceea ce priveste siguranta.

 • Alarm and deceleration upon speed limit
 • Low battery protection
 • BMS
 • Power-on security check
 • "Pick up and stop" protection
 • Antiskid / explosion-proof tire
 • Load limit
 • Disaster recovery design
 • High safety margin
 • Novice mode on app
X